Hanya Babi Sangat Disukai Oleh Pemakan Babi

Hanya babi yang sangat di sukai oleh pemakan babi adalah fakta yang tak boleh di elakkan.

Dalam mana-mana alkitab mahupun al-Quran, tersebut dengan jelas larangan memakan daging babi. Tetapi ramai orang tak tahu kitab mereka. Jadi bagaimana mereka tahu agama mereka?

1. Sifat babi itu sendiri adalah hanya tahu menyondol dan terus menyondol. Dan setiap sondolannya mendatangkan kerosakan.

2. Lihat sekeliling kita, perhatikan perangai manusia. Baik itu melayu atau india atau cina atau lain2 kaum. Baik itu muslim atau kafir dzimmi atau kafir harbi. Perhatikan tingkahlaku mereka.

3. Aku bukan menulis untuk mendapatkan perhatian. Tetapi aku menulis untuk menyampaikan pesan. Babi adalah bahaya. Kerana babi ini sangat di sayangi oleh tuannya dan penggemarnya.

4. Manusia yang babi adalah manusia yang sikapnya hanya tahu menyondol dan terus menyondol tanpa memikirkan kesan yang bakal di perolehi di kemudian hari. Tanpa memikirkan kerosakan dan kemusnahan yang disebabkan oleh tingkah lakunya.

5. Di atas babi pula ada pengembala babi. Kerjanya adalah menjaga kebajikan babi-babinya. Kerana jika tidak di jaga, babi-babinya akan memberontak dan menyondolnya pula. Jika ini berlaku, maka dia sudah pasti akan menanggung kerugian.

Babi menyondol dan pemakannya.

6. Selepas pengembala babi akan keluar pula pemakan babi. Manusia yang gemar makan babi ini juga bersikap seperti babi. Mereka hanya tahu menyondol dan terus menyondol tidak kira apa yang terjadi di dalam kehidupan mereka.

7. Selepas pemakan babi pula, akan ada pemimpin dari kalangan pemakan babi. Tugasnya adalah menjaga kebajikan para pemakan babi di samping memastikan bahawa pemakan babi ini sentiasa memperolehi stok dan bekalan babi.

Baca juga :  #Dajjal : Kita Gelakkan Orang Korea Utara, Sedangkan Kita Sendiri Lebih Teruk.

8. Sebaliknya jika pemimpin pemakan babi ini gagal melakukan tugasnya, maka para pemakan babi ini akan menyondol pemimpin tersebut seperti babi dan kemudian para pemakan babi ini sudah pasti akan melantik pemimpin yang lain di kalangan para pemakan babi juga.

9. Amatlah mustahil untuk seorang manusia normal yang bukan pemakan babi untuk menjadi pemimpin golongan pemakan babi ini kerana sudah pasti ia akan bertentangan dengan prinsip hidupnya.

10. Jadi, untuk mengelakkan para pemakan babi ini daripada melakukan kerosakan, adalah lebih baik untuk pemimpin manusia biasa melaksanakan kawalan ketat pengasingan atau pengusiran para pemakan babi ini daripada kawasannya.

11. Jika tidak, para pemakan babi ini akan cuba untuk meluaskan pengaruhnya dengan membela babi-babi mereka sendiri dan menjualnya ke pasaran untuk menggantikan lembu dan daging di pasar-pasar.

12. Maka selepas sekian lama nantinya, akan penuhlah kawasan tersebut dengan babi-babi, pengembala babi, dan pemakan babi, dan pemimpin pemakan babi yang sikap mereka adalah sama sahaja. Iaitu hanya tahu menyondol.

13. Arakian apabila sudah tidak wujud lagi manusia biasa di kawasan tersebut. Maka di situlah pengakhiran dunia.

14. Jika engkau boleh guna akal, engkau akan tahu bahawa, babi itu adalah melayu-melayu yang sikapnya hanya tahu menyondol.  Pengembala babi itu adalah pemimpin-pemimpin melayu yang sikapnya hanya tahu menyondol untuk mendapatkan kuasa dan keuntungan. Pemakan babi itu adalah cina chauvinist yang sikap mereka sangat menyukai pengembala babi dan sangat suka untuk makan babi. Sementara itu pemimpin pemakan babi engkau tahulah siapa.

15. Kerana itu engkau lihat anak-anak pemakan babi ini sikap mereka lebih teruk daripada babi. kerana mereka adalah manusia berDNA babi. Kejahatan manusia mereka miliki. Sifat babi juga mereka miliki.

Baca juga :  Compressor Aircond Besar Atau Kecil

16. Generasi ini apabila tidak di jaga dan di bela dengan baik, maka mereka boleh melakukan kerosakan yang lebih besar dan lebih teruk daripada apa yang pernah mereka lakukan di tempat-tempat lain.

17. Dalam kuantiti yang kecil, mereka adalah golongan yang patuh. Tetapi dalam kuantiti yang besar, mereka golongan yang sangat merbahaya. Sehingga dengan beraninya akan memijak kepala!

 

Selamat hari babi sedunia wahai melayu-melayu babi.

Rujukan :

  1. http://www.utusan.com.my/berita/politik/kor-ming-terus-hina-islam-melayu-1.351483
  2. http://www.mstar.com.my/berita/berita-semasa/2013/08/10/hina-islam-pembantu-adun-dap-dakwa-disabotaj/
  3. http://mediaterjah.com/2015/02/pas-selangor-kecam-kenyataan-biadap-wanita-dap-hina-islam/
  4. http://www.agendadaily.com/Muka-Hadapan/hina-aidilfitri-polis-siasat-perbuatan-ahli-parlimen-dap-taiping-bawah-akta-hasutan.html
  5. http://www.umno-online.my/2015/02/12/terus-hina-dan-pertikai-islam-apa-sebenarnya-dap-mahu/
  6. http://malaysiagazette.com/ms/politik/pan-tidak-berani-tegur-dap-hina-islam
  7. http://www.themalaymailonline.com/projekmmo/berita/article/video-menari-dalam-masjid-namewee-disiasat-kes-hina-islam
  8. https://www.youtube.com/watch?v=13HfajxgpQ8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *