Keyboard Android Phone Guna Gambar Photo Sendiri

Pernah dengar tak?

Keyboard android phone guna gambar sendiri?

Pasti yang sukakan hiasan yang cantik dan menarik tentang keyboard akan guna hiasan gambar sendiri untuk smartphone mereka.

Jika kalian adalah salah seorang daripadanya. Maka kalian adalah seseorang yang mementingkan hiasan kepada android fon kalian. Aku ini pula seorang yang simple. Suka cuba-cuba sahaja. Bila dah muak, aku akan delete atau uninstall aplikasi yang aku guna.

Salah satu daripada keyboard yang menarik yang boleh kalian cuba adalah keyboard android My Foto Keyboard yang telah di bikin oleh seorang rakan blogger dan facebook aku. Setakat ini, jumlah install telah mencapai sehingga ke 400 000. satu kejayaan yang besar untuk seorang biasa sepertinya.

MY FOTO KEYBOARD APLIKASI KEYBOARD TERBAIK

Jika ada yang bertanya, adakah My Foto Keyboard aplikasi keyboard terbaik? Jawapan aku mudah, cuba dulu baru tahu. Tak cuba dengan sendiri, kita takkan tahu apa-apa.

Jangan lupa juga lihat review yang dilakukan oleh para penggunanya. Kerana review adalah satu perkara penting yang perlu di ambil perhatian sebelum install sebarang aplikasi ke dalam smartphone kalian.

Aplikasi Keyboard Android Terbaik

Aplikasi Terbaik Android Smartphoneaplikasi terbaik keyboard theme

Jika dulu-dulu, aku adalah seorang yang fanatik dengan aplikasi-aplikasi yang mampu mencorakkan smartphone aku menjadi lawa dan nampak canggih. Sehinggakan pada suatu masa aku pernah install 5 jenis launcer dan theme yang macam-macam sampai “hang” dan “jammed” handphone aku. Haha.

DOWNLOAD APLIKASI ANDROID PENDEKAR BERKUDA

Oh ya, kalian juga boleh download aplikasi android Pendekar Berkuda dot Org yang aku hasilkan sendiri di bawah payung Pblegacy Network.

Aplikasi ini adalah aplikasi untuk blog ini yang akan menyajikan maklumat dari blog ini terus ke smartphone kalian. Apa yang aku tulis dan apa yang aku lakarkan di sini akan terus di paparkan di dalam aplikasi tersebut.

Baca juga :  Bila Hati Berbicara Dalam Diam.

Selain daripada itu, aplikasi lain yang boleh kalian cuba dalam rangkaian Pblegacy Network adalah,

  1. Buletin Dunia dot Com
  2. Blogger Lelaki dot Com
  3. Kuiz Bijak Pandai
  4. Pendekar Berkuda dot Org

Semua aplikasi yang di atas adalah aplikasi yang di miliki oleh aku melalui rangkaian Pblegacy Network. Rangkaian yang aku bina untuk satu langkah baru di dalam dunia developer android. Dan semestinya aku juga mempunyai insan yang menjadi inspirasi aku di dalam langkah aku menceburi dunia android.

Itu lain kali aku ceritakan. Jika kalian suka untuk menyokong aku, maka jangan malu jangan segan untuk install dan berikan review terhadap aplikasi-aplikasi aku itu ya.

Salam perjuangan dan salam kejayaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *