#Dajjal : Kita Gelakkan Orang Korea Utara, Sedangkan Kita Sendiri Lebih Teruk.

Kita gelakkan dan kasihan dengan orang Korea Utara yang kata kita terperangkap oleh media dan pemimpin mereka dari mengetahui dunia luar.

Tapi kita tak nak gelakkan diri sendiri kerana terperangkap dalam sebuah globe / bumi bulat yang di reka oleh DAJJAL ke atas kita.

sedangkan al-Quran dan kitab2 suci sebelum kita, Allah telah menyampaikan kebenaran tentang bumi dan langit.

sepatutnya kita yang perlu kasihan kepada diri sendiri terhadap SISTEM DUNIA BARU yang di paksakan kepada kita.

Bak kata sabda Rasulullah, tiada fitnah yang lebih besar dari sejak dunia ini di ciptakan melainkan akan menyonsong kepadanya FITNAH DAJJAL.

1. Fitnah Penjajahan Kuasa2 Eropah ke timur dan barat. Tujuan utamanya adalah menghapuskan ilmu-ilmu pengetahuan tentang bumi dan langit daripada orang ramai. Kalian akan dapati kebanyakan sumber-sumber ilmiah zaman dahulu sama ada telah di bakar, di musnahkan ataupun ada sesetengahnya di simpan di muzium eropah.

2. Fitnah media dan TV. Tujuannya untuk mempengaruhi orang ramai dengan satu SISTEM BARU DUNIA yang bulat dan bersifat gerakan tanpa henti.

3. Fitnah SISTEM DUNIA BARU yang di paksakan kepada manusia sama ada mereka mahu atau tidak. Itulah FITNAH SISTEM EKONOMI, POLITIK dan SOSIAL.

4. Setelah sempurna semua fitnah ini, barulah dajjal akan muncul kepada manusia dengan mengakui dirinya adalah TUHAN dan juga The False Messiah untuk bangsa Israel.

.
.
Tetapi harus di ingat bahawa ALLAH telah berpesan,

“Mereka merancang, dan Allah juga merancang. dan ALLAH lah sebaik-baik Perancang.”

– Ali Imran ayat 54.

P/s : Aku hanya manusia biasa. Aku hanya memperingatkan kamu tentang penipuan dunia ini. Sebagaimana telah sekian banyak Rasul-rasul dan ulama-ulama memperingatkan kamu tentang fitnah DAJJAL. Semoga ada di kalangan kamu mahu mengambil pengajaran. Aamiinn.

Baca juga :  Hanya Babi Sangat Disukai Oleh Pemakan Babi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *