Cetak Dan Print Baju di Kuala Terengganu Mengikut Pilihan Anda.

Adakah anda mahu men cetak atau print baju anda di area Kuala Terengganu dan kawasan sekitarnya? Jika ya, di sini anda boleh mendapatkan perkhidmatan cetakan dan print baju mengikut pilihan yang anda mahukan.

mesin-heat-press-untuk-cetak-baju-print-tshirt

Print baju dan t-shirt anda untuk orang yang tersayang ataupun group-gang-familia-kelab anda sendiri dengan harga murah dan berbaloi-baloi sudah pasti memberikan keistimewaan kepada anda.

AIMY Printing Cetak Baju Dan T-Shirt Murah Di Kuala Terengganu.

Jika anda adalah warga Kuala Terengganu dan kawasan sekitarnya, anda boleh mendapatkan perkhidmatan cetak dan print baju anda di Aimy Printing yang terletak di hadapan Pasaraya Giant Padang Hiliran.

Aimy Printing & Design mencetak baju untuk kegunaan korporat dan biasa ataupun sebagai cenderamata seperti untuk majlis-majlis kahwin, kelab-kelab, jersi dan sebagainya.

Ketahui bagaimana anda boleh mendapatkan cetakan yang anda mahukan pada harga yang sangat berpatutan dan sudah pasti kualitinya sangat memuaskan. Segalanya hanya di AIMY Printing & Design.

Kenapa Pilih AIMY Printing & Design?

Lokasi kedai ini yang terletak di kawasan tumpuan ramai iaitu Mydin dan Giant Padang Hiliran sudah pasti memudahkan anda untuk mendapatkan perkhidmatannya. Ketika menunggu pakaian ataupun baju anda siap, anda boleh berjalan-jalan ke Terengganu Trade Centre, Giant Hypermarket ataupun Mydin.

_MG_0509

Selain itu, ianya di usahakan oleh anak muda kita yang masih single. Sudah pasti ia satu pakej. mana tahu nanti boleh buat calon bini. Eh!

Lokasi AIMY Printing & Design.

Lokasinya Terletak di Bazaria Hiliran betul-betul di tengah-tengah antara Giant dan Mydin Padang Hiliran. Di sini juga anda boleh mendapatkan pakaian dan aksesori lelaki dan perempuan dan bermacam-macam lagi barangan lain.

Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh sms atau whatsapp ke +60132701671 (Atikah).

Kalau berminat jangan lupa singgah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *